Viden

Vi omsætter viden til praktiske værktøjer

Først var det Ja-hatten, så var det Nej-hatten. Omstillingsparat blev til agil, og storrumskontorer blev til hjemmearbejdspladser?

Trends, tendenser og buzzwords er overalt omkring os, og eksperter står i kø for at fortælle os hvad der er det eneste rigtige? Lyt gerne, hold dig orienteret – men forhold dig kritisk!

Inspiration kan findes overalt – og det bør den også – altså findes overalt. Se på overskrifterne i forskellige aviser, abonnér på flere vidt forskellige nyhedsbreve, og læs både de nye og de gamle bøger – af forfattere med modsatrettede holdninger.

Sug viden til dig, vær nysgerrig og åben – det er vi.

Men forvent ikke at du finder mirakelkuren beskrevet i 7 enkle trin…

Stjæl, modificér og bland derimod fuldstændigt som det passer dig, og som det giver mening i din organisation.

Den største værdi opnår vi ved at forholde os til den aktuelle situation, og med den in mente, modificere teorien til praktiske og personlige værktøjer. Det er altid mere motiverende med kasser der passer i stedet for rammer der strammer.

Det forstår vi hos Dewelloop og derfor har vi ikke på forhånd bestemt hvilken løsning der er den rigtige til dig. Det finder vi først når vi har lært dig at kende.

Har du brug for lidt mere inspiration før du beslutter dig?

Menneskelige relationer i en digital virkelighed

Dewelloop præsenterer her 5 konkrete værktøjer til at opbygge, vedligeholde og styrke dine relationer – uden at kunne mødes fysisk....

Hjemmearbejde… eller bare hjemme?

Når du har et online-møde og børnene spørger om lektiehjælp og ægtefællen siger vi skal have lagt tøj sammen. Hjemmearbejdspladser bliver hurtigt til kaos og frustration...

Fra interessant til interesseret!

Alle mennesker kan i større eller mindre grad godt lide at tale om sig selv! Vi vil gerne dele ud af vores viden og erfaringer, vi vil gerne sætte det...

Vil online møder erstatte rejseaktivitet og fysiske møder for altid?

Pandemien har tvunget os til at finde alternativer til den fysiske tilstedeværelse, og anvendelsen af digitale værktøjer som Teams, Zoom, mm. har aldrig været større...

Vi er inspireret af...

 • Edgar Schein og Kunsten at spørge ydmygt
 • Lev Vygotskij og Zonen for nærmeste udvikling
 • Simon Sinek og Together is better
 • Humberto Maturana og Domæneteorien
 • Protreptikken
 • Morten Münster og Adfærdsdesign
 • Christian Ørsted og Livsfarlig ledelse
 • Morten Albæk og at være èt menneske
 • David Kolb og Læringsstile
 • K.E. Løgstrup og Den etiske fordring
 • Jim Collins og udviklingen fra ”Good to Great”
 • – og alle de store ukendte… Alle dem i Servicefagene, der lyser op og giver uforglemmelige oplevelser, helt uden selv at vide det. I er den allerstørste inspiration!

Analyser og digitale værktøjer

Extended DISC

Markedets foretrukne personprofil og adfærdsanalyse

Extended DISC

Har du behov for at blive klogere på egen adfærd, eller har din organisation ønsket om at styrke samarbejdsklimaet, er Dewelloop dansk forhandler af DISC personprofilanalyser, og udarbejder gerne en løsning tilpasset Jeres behov.
Læs mere

Salgs-potentiale-vurdering

Indfrier sælgeren sit potentiale? Analysen giver dig svaret

Salgs-Potentiale-Vurdering

Analysen adskiller sig fra andre personprofiler ved at måle kompetencer i stedet for adfærd. Den giver dig muligheden for at identificere vækstpotentialet i dit team.
Læs mere

HRM Nordic

Håndtering af GDPR følsomme data, og interne målinger

HRM Nordic

Dewelloop er Dansk forhandler af HRM Nordic, HR administrations programmet der effektiviserer dine HR processer, tager temperaturen på din organisation og sikrer overholdelse af GDPR. Kontakt os for Demo.
Læs mere