Referencer

Salgsvækst hos detail og HORECA leverandør

Direktøren for DK´s største, uafhængige vinimportør havde ladet sig inspirere af sportens verden, og konkluderet at forskellen på dem der er de allerbedste og dem der er amatører – er træning.

Han havde derfor besluttet at salgsstyrken i virksomheden kontinuerligt skulle træne – for at blive de bedste.

Vi designede derfor et unikt KICKOFF på 3 x 2 dage med cases, teori, øvelser og gæsteundervisere – blandt andre;

Operasangerinde, SOME specialist, Assurandør, Adm. Direktør og gamedesigner fra Robinson Ekspeditionen.

Efterfølgende har vi fulgt – og følger stadig – samtlige sælgere i deres hverdag, og er med på besøg hos deres kunder i hele landet.

Indsatserne justeres ved deltagelse på salgsmøder, og sparring med ledelsen.

Ledergruppen ved en større IT virksomhed ønskede mere konkrete ledelsesværktøjer

Ledelsen var blevet opmærksom på, at de gjorde tingene forskelligt, og at medarbejderne reagerede forskelligt – at de havde brug for konkrete redskaber til at korrigere adfærden, for i højere grad at kunne lykkes med kommunikationen og motivationen

Vi øgede de ansattes (og ledernes) selvindsigt ved hjælp af personprofiler (DISC) med individuelle tilbagemeldinger samt generel forståelse af adfærdsmønstre.

Samtalerne blev udført i fortroligt rum – men vi lavede en aftale med hver enkelt om, hvilke informationer der skulle videre til HR og ledelsesgruppe. HR anvendte denne nye indsigt og fælles DISC-sprog ved medarbejdernes næste MUS samtale.

Næste step var teamanalyse og briefing med ledelsesgruppen.

Vi gennemgik styrker og udfordringer i organisationen, med afsæt i teamanalysen.

På baggrund af forløbet har virksomheden opnået højere medarbejdertilfredshed, og heraf følgende forbedret struktur og effektivitet.

LMO revision

Min første tanke da jeg blev spurgt om jeg ville deltage på dette forløb var om jeg nu skulle trænes i telekanvas. Den slags kurser har jeg deltaget på mange gange og aldrig haft følelsen af at det sådan rigtig flytter mig. Jeg har dog en stor interesse for salg og synes at kommunikation og interaktion mellem mennesker er rigtig spændende og var derfor nysgerrig på om dette forløb mon kunne rykke mig.

Vi startede op med en samlet dag hvor vi blev beriget med noget teori omkring salg og kommunikation krydret med personlige erfaringer fra de to kompetente undervisere. På denne dag blev vi også parret med en Buddy som vi undervejs i forløbet skulle sparre med. Denne første dag skabte et godt fundament for det videre forløb med individuel sparring ligesom vi også i slutningen af dagen skulle nedskrive nogle mål omring hvad vi ville have ud af dette forløb og hvad der hver især var udfordringer hos os.  

Jeg er gået ind til dette forløb med et meget åbent sind og jeg har allerede nu flyttet mig rigtigt meget. Jeg føler jeg bliver mødt der hvor jeg er og får sparring på konkrete problemstillinger fra min hverdag. Det udvider min horisont og Dewelloops tilgang til hvordan der arbejdes med tingene er meget udbytterigt med en god blanding af teori, personlig erfaringer og en oprigtig interesse i de mennesker der arbejdes med. Det føles ikke som om det er et koncept men derimod en oprigtig lyst og evne til at gøre en forskel for de mennesker der arbejdes med. 

Konkret har det betydet for mig at jeg er blevet bedre til at kommunikere både med kolleger og chefer. Jeg er blevet mere opmærksom på min personprofil kontra andre profiler i forhold til kommunikation og samarbejde. Jeg har nemmere ved at gennemskue situationer/kunder mv på baggrund af den viden, ligesom jeg er mere bevidst om virkemidler/kropssprog i mit arbejde omkring salg og kunder. Forløbet flytter mig personligt på rigtig mange fronter men det kan også mærkes på bundlinien i LMO, da jeg gennem mere målrettet arbejde med salg og sparringen med Dewelloop, har fået flere nye og store kunder i hus.

Anette Finderup
Økonomikonsulent |

LMO revision

Da jeg påbegyndte forløbet hos Dewelloop, skal jeg ærligt indrømme, at jeg var en smule skeptisk. Jeg tænkte endnu en omgang med personprofiler og placering af mennesker i kasser… men især den individuelle træning, hvor min egen personlige tilgang til salg blev udfordret, har været særdeles udbytterig for mig. Træningen med Jeanne har været en øjenåbner for mig. Gennem træningen har jeg f.eks. ændret den måde, jeg forbereder mig til salgsmøder – jeg har oplevet, at det gør en forskel. Jeg kan varmt anbefale et salgsforløb ved Dewelloop.

Michael Madsen
Teamkoordinator/Cand.merc.a

Falck

Jeg havde fornøjelsen af inspiration og sparring fra René ifm. et møde omkring adfærd og ændring af tanker i en organisation. Jeg havde utrolig stor gevinst af Renés tanker og ideer, og René er rigtig god til at omsætte problemstillinger til nye udfordringer, hvor vi i samarbejde får lavet en platform for læring og refleksion. René har en evne til at hjælpe dig med at finde løsningerne, hjælpe dig med at ændre dine tidligere handlemetoder og på samme tid få en masse positivt og konstruktivt med i bagagen til videre læring. Jeg kan varmt anbefale René, hvis din organisation mangler sparring til simpelt eller komplekst.

Line Nygaard Christensen
Operativ Leder

Door System

Tak for et godt forløb. Det var meget lærerigt, og dit engagement brænder tydeligt igennem. Din positive tilgang til salg og din erfaring hjalp mig helt klart til at tackle de situationer, hvor det bliver svært for mig. Du har helt klart lært mig, at det handler om at kende sig selv bedre (og kunderne også) for at kunne dygtiggøre sig.

Jeg kan kun give dig ros og kan klart anbefale andre at gøre brug af dine kompetencer.