Hvem er Dewelloop

Med en baggrund som salgschef i mærkevareindustrien, uddannelseschef og udviklingskonsulent, stiftede René Daugaard Thiel Dewelloop i 2016.

Ambitionen var dengang og i dag – at bidrage til et forbedret arbejdsmarked! At kvalificere lederne til at udøve kompetent og empatisk ledelse. At møde specialisterne og udvikle dem fra deres individuelle udgangspunkter. Igennem denne indsats at forbedre kommunikationen og samarbejdet på arbejdspladsen, med vækst i både de bløde og hårde KPI´er som resultat.

 

Vi har en ambitiøs tilgang og tiltrækkes af virksomheder og mennesker med ambitioner. Vores fokus er derfor altid på udvikling. Vi tror på at positiv udvikling og resultater skabes af mennesker og organisationer i trivsel, og at det altid betaler sig at have fokus på arbejdsglæde og personlig motivation. Menneskelig udvikling og læring er ikke-liniær, og kan sammenlignes med vaneændring. Vi arbejder derfor med læringsloops.

Heraf opstod vores navn Dewelloop

Develop – Well – Loop

Dewelloop har i dag etableret sig som en markant og værdifuld sparringspartner, og leverer synlige resultater til både danske og internationale organisationer.

Analyser og digitale værktøjer

Har du behov for at blive klogere på egen adfærd, eller har din organisation ønsket om at styrke samarbejdsklimaet, er Dewelloop forhandler af DISC personprofilanalyser, og udarbejder gerne en løsning tilpasset Jeres behov.
Hvilken sælgerprofil har I behov for, og hvilke udviklingspotentialer findes i Jeres eksisterende salgsstyrke? Dewelloop giver Jer svaret med hjælp fra Finxs værktøjet Sales Assessment, udviklet i samarbejde med Sandler Training i Baltimore.
Dewelloop er Dansk forhandler af My HR Sol, HR administrations programmet der effektiviserer dine HR processer og sikrer overholdelse af GDPR. Kontakt os for Demo eller læs mere ved at trykke på knappen.

René

Daugaard Thiel

Indehaver

Jeg er PRAKTIKER med stort P. Det betyder at jeg er optaget af at løse de udfordringer og problemstillinger du støder på i dagligdagen, og ikke på at følge teorier og modeller blindt.

Teori er godt, men for mig er det et oplæg til inspiration mere end det er lov. Jeg blander gerne flere modeller og retninger, når det bidrager til at forbedre praksis.
Jeg er autentisk. Det betyder at du vil opleve en meget nærværende og ærlig tilgang – du ved hvor du har mig, og jeg vil aldrig give feedback alene med det formål at please dig, (udvikling kan godt gøre lidt ondt).

Uddannelse

  • Bachelor i erhvervspædagogik og ledelse
  • Akademiuddannet i ledelse en længere række af privat udbudte salgs-kurser
  • Certificeret i DISC og Garuda personprofil-værktøjer
  • Købmand, (Salgsassistent)

Praktisk erfaring

  • Uddannelseschef Tradium
  • Salgschef Tulip
  • Salgschef Aker Seafoods
  • Detailkonsulent, Retail Institute Scandinavia
  • Mærkevarekonsulent, Procter & Gamble

Bøger

Præsentationsteknik og personlig fremtræden

I dette hæfte præsenteres en række overvejelser og muligheder i forbindelse med træning og forbedring af dine præsentationskompetencer. Hvis du arbejder grundigt med de planlagte præsentationer, oparbejder du en rutine, så du også klarer dig godt under en spontan præsentation.

Alfa og omega i arbejdet med din personlige præsentation er forberedelse. Er forberedelsen i orden, er der stor sandsynlighed for, at fremlæggelsen eller præsentationen også bliver god, og modtageren får det ønskede indtryk af dig. Lær om dette og meget andet i hæftet om “Præsentationsteknik og personlig fremtræden”.

Grundbog i Salg

Denne bog handler om grundlæggende salg. Den er beregnet for handelsassistentelever med specialet salg og skrevet med udgangspunkt i de emner og temaer, eleverne skal igennem i løbet af deres uddannelse.

Handelsassistentelever kommer fra meget forskelligartede virksomheder – fra helt små med få ansatte til store med over 500 medarbejdere. I de små virksomheder har eleven mange generelle, salgsorienterede opgaver, i de større ses ofte en form for specialisering i et område eller en kundetype.

Vi inspireres af…