Vil du også Dewelloop?

Vi ved du kan!
– og vi gør mere end at snakke om det

Når vi møder nye mennesker og virksomheder, er det først og fremmest med nysgerrighed.

  • Hvorfor har I brug for hjælp?
  • Hvordan har I opnået de resultater I har?
  • Hvad har I prøvet?
  • Hvor kommer I fra?
  • Hvor vil I gerne hen?
  • og vigtigst! HVEM er I? Hvem er menneskene på holdet, bag titlerne og funktionerne?

Vi mener at alle i virksomheden skal kunne svare helt præcist på; Hvorfor gør vi dette? Hvad er min rolle? og Hvor skal vi hen?
I Dewelloop gør vi vores arbejde fordi vi føler stolthed over at bidrage til større resultater og større jobtilfredshed.

Det kan blive så meget bedre. Vores rolle er at identificere potentialet, og rydde vejen for at I kan være de bedste til Jeres job.

Hver gang det sker at en medarbejder finder stoltheden i at gøre det lille ekstra, smile til kolleger og kunder, finder roen og balancen.
Hver gang det sker at en leder udfylder sit ansvar mere samvittighedsfuldt, organiserer arbejdet mere hensigtsmæssigt, støtter en medarbejder i en svær periode.

Hver gang en ejer eller direktør optræder med autenticitet og opnår følgeskab.

Hver gang det sker, bliver verden et lidt bedre sted at arbejde og leve – det er der vi skal hen.

Vi er med Jer, når I møder udfordringerne. Vi er den erfaring I mangler i nye situationer.
Vi har respekt for at mange resultater registreres i Excell ark, men forstår også at hverken mennesker eller virksomheder kan defineres af 1-taller og nuller.

Det er din baggrund, din virksomheds DNA, dine kompetencer og opfattelser der er de vigtigste. Vores samarbejde tager altid udgangspunkt i alt hvad der er unikt ved dig. Først ved at forstå dette, kan vi vise vejen og forløse potentialet på alle områder i virksomheden.

Indehaver

René Daugaard Thiel

Jeg er PRAKTIKER med stort P. Det betyder at jeg er optaget af at løse de udfordringer og problemstillinger du støder på i dagligdagen, og ikke på at følge teorier og modeller blindt.

Teori er godt, men for mig er det et oplæg til inspiration mere end det er lov. Jeg blander gerne flere modeller og retninger, når det bidrager til at forbedre praksis.

Jeg er autentisk. Det betyder at du vil opleve en meget nærværende og ærlig tilgang – du ved hvor du har mig, og jeg vil aldrig give feedback alene med det formål at please dig, (udvikling kan godt gøre lidt ondt).

Uddannelse

Uddannelse

Praktisk erfaring

Mød teamet bag Dewelloop

Mikkel

Mikkel / Ekstern Partner

Gertrud
Gertrud / Operasanger
Rikke

Rikke / Indretnings-Stylist

Bjørn

Bjørn / Teambuilding Ekspert

Kurt

Kurt / Personprofil Specialist

Klaus

Klaus / Ekstern Partner

Carsten / Team Performance
Hanne
Hanne / SEO Mentor
Anya

Anya / Grafisk Designer

Jesper
Jesper / Kritisk Business Buddy

Bliv inspireret af ideer til at hjælpe din forretning på vej

René er forfatter til flere bøger, målrettet Handelsassistentuddannelsen og flere erhvervsuddannelser. De er skrevet i et enkelt og letforståeligt sprog, og har vist sig relevante i flere andre sammenhænge.

Hos Dewelloop har vi også erfaring med at udvikle skræddersyede tekster og læringsmaterialer til intern opkvalificering og onboarding. Vi samarbejder også med erhvervsskoler og akademier omkring offentligt akkrediterede og tilskudsberettigede kurser.

Kontakt os for inspiration til din organisation.

Præsentationsteknik og personlig fremtræden
Bog

Præsentationsteknik og personlig fremtræden

I dette hæfte præsenteres en række overvejelser og muligheder i forbindelse med træning og forbedring af dine præsentationskompetencer. Hvis du arbejder grundigt med de planlagte præsentationer, oparbejder du en rutine, så du også klarer dig godt under en spontan præsentation.

Alfa og omega i arbejdet med din personlige præsentation er forberedelse. Er forberedelsen i orden, er der stor sandsynlighed for, at fremlæggelsen eller præsentationen også bliver god, og modtageren får det ønskede indtryk af dig. Lær om dette og meget andet i hæftet om “Præsentationsteknik og personlig fremtræden”.

Grundbog i salg
Bog

Grundbog i salg

Denne bog handler om grundlæggende salg. Den er beregnet for handelsassistentelever med specialet salg og skrevet med udgangspunkt i de emner og temaer, eleverne skal igennem i løbet af deres uddannelse.
Handelsassistentelever kommer fra meget forskelligartede virksomheder – fra helt små med få ansatte til store med over 500 medarbejdere. I de små virksomheder har eleven mange generelle, salgsorienterede opgaver, i de større ses ofte en form for specialisering i et område eller en kundetype.