HVEM ER DEWELLOOP?
Med en baggrund som salgschef i mærkevareindustrien, uddannelseschef og udviklingskonsulent, stiftede René Daugaard Thiel Dewelloop i 2016.
Ambitionen var dengang og i dag – at bidrage til et forbedret arbejdsmarked! At kvalificere lederne til at udøve kompetent og empatisk ledelse. At møde specialisterne og udvikle dem fra deres individuelle udgangspunkter. Igennem denne indsats at forbedre kommunikationen og samarbejdet på arbejdspladsen, med vækst i både de bløde og hårde KPI´er som resultat.

Vi har en ambitiøs tilgang og tiltrækkes af virksomheder og mennesker med ambitioner. Vores fokus er derfor altid på udvikling. Vi tror på at positiv udvikling og resultater skabes af mennesker og organisationer i trivsel, og at det altid betaler sig at have fokus på arbejdsglæde og personlig motivation. Menneskelig udvikling og læring er ikke-liniær, og kan sammenlignes med vaneændring. Vi arbejder derfor med læringsloops.
Heraf opstod vores navn Dewelloop, (Develop – Well – Loop)

Dewelloop har i dag etableret sig som en markant og værdifuld sparringspartner, og leverer synlige resultater til både danske og internationale organisationer. (link til referencer?)