Forestil dig at få svaret

Hvad er jeres potentiale?

Måske realiserer du ikke den vækst du har budgetteret med, måske oplever du endda tilbagegang?

Du sælger ganske enkelt ikke nok!

Men du har lavet handleplaner, defineret KPI´er og afholdt et utal af salgsmøder hvor ingen af deltagerne kan være i tvivl om hvad du efterspørger!

Hvorfor pokker leverer sælgerne så ikke de resultater du har brug for? og hvis de gjorde – kunne de så i virkeligheden have leveret endnu større omsætning….?

Det er den følelse af ikke at være 100% sikker der gnaver… Samtidigt med frustrationen, over at salgsafdelingen tilsyneladende ikke efterkommer de ønsker, du gang på gang har udtrykt, både på møder og i mails?

HVORFOR?

Forestil dig at få svaret på dette?

Hvor stor en forskel det ville betyde for dit arbejde, og din virksomheds resultater?

Det svar har Dewelloop allerede fundet til flere dygtige salgschefer, direktører og virksomhedsejere. Vi kan også hjælpe dig med at finde revnerne og de uforløste potentialer i din virksomhed!

Det er vidt forskellige erkendelser og dermed også løsninger vi kommer frem til, der er ingen ”standard-trylleformular”. Vejen dertil, følger dog alligevel i de fleste tilfælde et afprøvet spor;

 1. Afklaringssamtale
 2. Kortlægning af potentiale og udfordringer
 3. To-Do
 4. Implementering

Vi vil så gerne høre om dine særlige frustrationer og ønsker. Fortæl os om dem, og lad os fortælle dig mere om de cases vi har løst, og hvilke af vores erfaringer du kan få glæde af hos dig.

Afklarende samtaler

Overvejer du om Dewelloop kan hjælpe dig, og er du usikker på om sådan en konsulent egentligt er noget for dig?

Så mærker du helt rigtigt

Derfor er en afklarende samtale enormt vigtig for os begge. For selvom vi har teorien, værktøjskassen, erfaringerne og resultaterne – er kemien alligevel afgørende for, om vi kan få et fedt samarbejde.

Agendaen kunne se sådan ud;

 • Præsentation af deltagerne
 • Præsentation af din virksomhed
 • Indblik i din aktuelle udfordring
 • Introduktion til Dewelloop
 • Kort opsummering på mulige tiltag
 • Skal vi ses igen?

Vil du gerne have muligheden for at mærke efter om kemien er der, og om vores faglighed er på plads? Så lad os mødes – det koster ikke noget

Træning

Dewelloop tror på at alle mennesker kan udvikle sig og flytte sig, på en god og sund måde. Det er dog afgørende at have respekt for, at ikke alle står på samme række ved startlinjen.

Enhver udvikling er forandring, og forandring er næsten altid forbundet med en grad af ubehag. Men når de første resultater viser sig, og udviklingen begynder at tage fart, er det også en følelse af glæde og adrenalin. Det kilder i maven at være med på rejsen – BÅDE på den gode og den farlige måde!

Denne personlige udvikling og vaneændring sker altså altid med individuelle afsæt og i forskellige tempi.

Derfor er det problematisk at tænke alle kan få det samme udbytte af et kursus, og at vaner kan ændres alene med udgangspunkt i enkelte plenum aktiviteter. Dewelloops resultater kommer af vores metode der ikke alene fokuserer på kursusaktiviteten, (under), men også på udgangspunktet, (før) og på implementeringen, (efter).

(FØR): Afklaring og mål

Forventningsafstemning med ledelsen i virksomheden, og afklaring på hvor de vil hen og hvad de vil opnå = Mål og Outcome.

Ligeledes individuel afklaring, med hver enkelt medarbejder. Hvor er de nu, hvad er deres udfordringer, hvad er deres EGET mål.

Med denne viden, udarbejdes en handleplan for hver enkelt deltager, – selvfølgelig med udgangspunkt i virksomhedens overordnede mål og under hensyntagen til den enkeltes udfordringer og målsætninger.

(UNDER): Kick off dag

Med afsæt i organisationens afklaring og mål, gennemføres fælles KICK OFF. Varighed og omfang afhænger af opgaven, men har som hovedformål at introducere deltagerne til de redskaber og modeller vi efterfølgende vil implementere.

(EFTER): Implementering og forankring

Implementeringen har afgørende betydning for indfrielse af målsætningerne. Det er HER Dewelloop flytter deltagerne, ændrer deres vaner og udvikler dem. Vi ønsker at etablere en høj grad af tillid, og anvender i vores dialog hvad vi kalder vækstcoaching.

Coaching er en samtaleform og et udviklings-værktøj, der har nået enorm udbredelse. Tilgangen er at vi alle bærer på svaret på vores individuelle udfordringer, og coachens rolle derfor er at stille undersøgende spørgsmål.

Coachen svarer ikke, og har ingen personlige holdninger til fokus-personens problemstillinger.

Mentoring er en anden tilgang, hvor den mere erfarne mentor viser vejen og definerer svarene for den mindre erfarne mentee.
Du vil i samarbejdet med Dewelloop opleve at vi er nysgerrige og undersøgende – og samtidigt har en holdning til dine konkrete udfordringer. Vi tror på at vi bedst finder svarene SAMMEN!

Træning i bil

Leder­udvikling

Uanset om du er områdeleder eller direktør, er der mange overvejelser og tilhørende udfordringer.

 • Strategien er gennemarbejdet og helt på plads, men den lever ikke?
 • Du har gentagne gange fortalt at du ønsker nye handlinger, men alle gør som de plejer?

En lederrolle er både spændende og krævende, og flere oplever også at det i perioder kan føles ensomt. Overvejelser og dilemmaer kan ikke altid deles med kolleger, og den enkelte kan mangle input og perspektiv.

 • Er du nyudnævnt leder og savner erfaring?
 • Scorer du lavt i den seneste medarbejdertilfredshedsmåling?

Dewelloop tilbyder personlig sparring på din ledelsesadfærd, og hjælper dig med at opnå den adfærd du ønsker i din organisation.

Vi hjælper dig med at identificere din virksomheds potentialer og akilleshæle, uanset størrelsen på din virksomhed eller afdeling.

Afklaring og mål

Forventningsafstemning med ledelsen i virksomheden, og afklaring på hvor de vil hen og hvad de vil opnå = Mål og Outcome. Ligeledes individuel afklaring, med hver enkelt medarbejder. Hvor er de nu, hvad er deres udfordringer, hvad er deres EGET mål. Med denne viden, udarbejdes en handleplan for hver enkelt deltager, – selvfølgelig med udgangspunkt i virksomhedens overordnede mål og under hensyntagen til den enkeltes udfordringer og målsætninger.

Kick Off dag

Med afsæt i organisationens afklaring og mål, gennemføres fælles KICK OFF. Varighed og omfang afhænger af opgaven, men har som hovedformål at introducere deltagerne til de redskaber og modeller vi efterfølgende vil implementere.

Implementering og forankring

Implementeringen har afgørende betydning for indfrielse af målsætningerne. Det er HER Dewelloop flytter deltagerne, ændrer deres vaner og udvikler dem. Vi ønsker at etablere en høj grad af tillid, og anvender i vores dialog hvad vi kalder vækstcoaching. Coaching er en samtaleform og et udviklings-værktøj, der har nået enorm udbredelse. Tilgangen er at vi alle bærer på svaret på vores individuelle udfordringer, og coachens rolle derfor er at stille undersøgende spørgsmål. Coachen svarer ikke, og har ingen personlige holdninger til fokus-personens problemstillinger. Mentoring er en anden tilgang, hvor den mere erfarne mentor viser vejen og definerer svarene for den mindre erfarne mentee.